Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #2314 SP
    Member b615dub's Avatar
    #68 Uncharted 4: A Thief's End (8.5/10) - 100% I am a Man of Fortune, and must seek my Fortune, deci este primul meu joc din seria Uncharted, grafic excelent, povestea foarte interesanta mi mi-a placut. Insa gameplay-ul pe crushing este absolut stupid, dai dodge si vezi cum se lipeste de un zid fix in calea gloantelor, optiunea de Save din joc este absolut inutila, degeaba dai save manual ca tot de la utimul checkpoint te da, destule glitch-uri. Nota platinei e asa mare din motivul faptului ca am inceput din prima pe Crushing, am zis cat de greu poate fi si s-a dovedit a fi insuportabil de enervant, dar nah asta inseamna dificultate ridicata. Multiplayer-ul foarte interesant seamna cu Max Payne 3, dar n-am poposit prea mult in el.

Attached Images Attached Images 1l61febd.png