Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
Asa cum a aparut Shadow of Mordor si Dragon Age Inquisition pe PS3 si era nejucabil, cam asa diferente vom vedea in viitorul nu foarte indepartat intre PS4 si cel nou.
Nu este o inductie corecta. Asa as putea spune si eu: cum The Last of Us a fost un joc fantastic chiar si la finalul ciclului de viata a consolei, la fel se va intampla si acum. Vezi tu, cateva exemple nu fac o regula, iar jocurile spuse de tine sunt nasoale si pe generatia actuala comparativ cu concurenta lor, so yeah.

Quote Originally Posted by Mayhem View Post
Sony nu poate decat studiourilor proprietare sa le impuna dezvoltarea pe ambele PS-uri pentru ca developerilor daca nu le va convine nu vor mai dezvolta pt. PS si vor dezvolta pentru altii.
Fals. Sony poate impune orice vrea oricarui developer care vrea sa lanseze pe platforma lor. Mai mult de jumatate din vanzarile jocurilor sunt de obicei pe PS4, daca cineva vrea "sa dezvolte pentru altii" va muri de foame, din pacate.

Quote Originally Posted by flightcrank View Post
Dacă Naughty Dog poate,restul de ce nu?
Iti pot enumera multe jocuri mai complexe, cu mecanici mai bine gandite si gameplay mai placut decat Uncharted 4, ca sa vezi ca nu doar ND poate face treaba buna. Iti pot spune si indies mai complexe si cu mecanici mai bine gandite daca stau bine sa ma gandesc. Jocuri cu o grafica mai realista nu iti pot spune, totusi, dar daca numai grafica e importanta pentru tine iti recomand real life. Are Herăstrău la poligoane si texturi de nu e adevarat.

In alta ordine de idei, eu planuiesc sa inot impotriva curentului si sa imi cumpar un PS3 pe cand apare Neo. Am realizat ca sunt zeci de jocuri bune pe care le-am ratat, iar pe generatia actuala apare tot cate un joc bun la 2-3 luni, dar pe care il termin in 2-3 zile. Sa fie sanatosi, ca se depune praful pe consola in ritmul asta.