Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Necesar Sony Sharp Shooter Gun?
-
Junior Member
Ok. Și îmi amintesc că am testat un demo din Store , unul Call of Juarez Gunslinger. Ăla nu l-ai încercat, mergea cu Move ?
---------- Post added 03-09-2016 at 13:19 ----------
Am mai găsit unul compatibil " Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier&Ghost Recon Advanced Warfighter 2"
---------- Post added 03-09-2016 at 13:28 ----------
Apropo, am si un pistol ps Move în vizor , mi-l oferă cineva la un schimb. Are rost să iau si pistol dacă am un Sharpshooter ? P presupun că Sharpshooter ul știe să facă ce face pistolul, nu ?
L-aș lua doar în varianta in care se poate juca cu ambele accesorii deodată.
Știe cineva, la unele jocuri ai posibilitatea sa joci cu doua arme compatibile Move ?