Știm cu toții că pe PC jucam la 144 fps pe Ultra. Am fost acolo. Dar cum spunea al meu ElPresador: We have factiniens. Fact no.1. We know PC gaming is superior. But for some reason, console beasts as myself, we don't give a flying ****...we don't care. You got yourself a gaming PC. I'm so proud of you...while i game on my console.

Ghici ce, știm că jucăm cu drop-uri la 20 fps la sub full HD. Chiar știm. "Atâta numa decât " ca nu ne pasa... Jucam să ne distrăm.

Acum joc the Division. Jocul chiar are input lag pe PS4. Dar e fun, mă relaxează.

Știi cum fac eu? Apăs un buton încep sa ma joc apoi închid ca am si alta treaba. Mai am timp să analizez în câte fps-uri si la ce rezoluție joc? Nu mai am. De ce nu mai am? Pentru că am schimbat niste ani la rând toate high-endurile apărute. Sa fiu fericit. Si sa joc in fullhd la 60fps pe Ultra. Si am jucat. Am fost fericit? Nu, era prea obositor, pentru că implică upgrade-uri si investiții serioase. Iar la un moment dat a devenit plictisitor.

Gtx 770 de 16-17 milioane acum un an mai rulează azi The Division pe Ultra în 1080p la 60fps? Nu, trebuie gtx 1060, care are si el drop-uri la 45. Care costa 13-14 milioane. Ar fi recomandat un 1070 care costa 21 de milioane.

Iar pe PC dacă ai investit 14 milioane dintr-o dată pe o placă video si nu ai 60fps pe Ultra, situația devine mega frustrantă.

În fiecare an va apărea un joc care nu va mai rula în 60fps pe Ultra pe highend-ul tau de acum 1-2 ani. Si vorbesc de high end la 13-16 milioane nu de enthuziast la 22 respectiv 34 de milioane.

Ce am făcut cu 22 de milioane cat costa un Gtx 1070? Un concediu de vis la greci. În Ultra 8K la 1440 fps pe modul Realistic. Am fost cu nevastă-mea si ne-a costat pe amândoi sub 1000 euro, inclus drum cu mașina dus întors, cazare, mâncare, mici cheltuieli, suveniruri, etc. Si am mâncat ce am vrut cat am vrut. Deci câte un GTX 1070 de persoana. Se compară? Niciodată.

Voi lua PRO? Nu voi lua. De ce? Pentru că mă joc foarte bine pe PS4 actual. Ma interesează de rezoluții si frame-uri? Dintr-un motiv suspect...nu mă mai interesează. Si de când nu mă mai interesează, totul a devenit mult mai mișto si cu mult mult mai puțin stress.

Unu mare si cu poziție de la Sony a explicat pentru ce e PS4 Pro. Pentru gamerii de PC, să îi oprească de la upgrade-uri si sa ii convertească pe PS4... Nu pentru deja ownerii de PS4...

https://gamerant.com/ps4-pro-pc-sony-613/