Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Forza Horizon 3
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Btw, vi se pare ok controlul Jeep-urilor si al buggy-ului ? Ca mie mi s-au parut dubioase rau, ziceai ca se invart pe un ax central in curbe.
Cu Jeep inca n-am jucat, e destul de lung demo-ul si de fiecare data o iau de la inceput
. Cu buggy-ul mi se pare chiar acurat ce se intampla. Sa incerc sa ghicesc: faza cu axul central, aluncand ca si cum ai fi intr-o barca pe gheata, se intampla pe pamant/ noroi, nu pe asfalt, asa-i? Apoi, cand se intampla asta, eu cred ca ai undeva intre 100 si 120 de km/h, pedal-to-the-metal, corect? Ideea este ca in realitate ti s-ar intampla asta cu masini mult mai cuminti la viteza asta, cu conditia sa fii pe suprafata justa si cu tractiune pe spate. Ideea este ca aderenta rotilor din fata este mult mai mica fata de forta cu care sunt impinse pe o anumita directie, astfel incat nu doar ca nu poti modifica directia asa cum te-ai astepta, insa vor aluneca si pe alte axe, de unde derapajul lateral. Adauga la asta o suprafata fara aderenta si o putere grosolana si iese chestia aia.
Incearca sa dozezi din accelerator exact cat trebuie pentru a ramane pe traiectorie, e mult mai greu insa si vei fi mai lent decat te-ai astepta. Try "simulation", also
.