@Remediu > Da, mai necesita un 8 Gb DDR4 cumparati peste un an, iar peste alti doi, daca vrea, vinde placa video inca in garantie, mai pune 800 lei diferenta si e la zi cu gaming de calitate, in schimb pe cat facem pariu ca peste 2 ani PS4 Pro va rula obosit cu sub 30 fps ?
Ma uimeste cand aud faza cu nu-mi bat capul cu setarile grafice din jocurile PC. Ce este asa greu la ele ? Din contra, te ajuta sa-ti ruleze bine un joc si pe o placa video mai slabuta. Pierzi maxim 5 minute sa faci cateva setari. Bagi discul si te joci, spui tu, pe consola? Dupa ce trage cateva update-uri cu viteza melcului si stai vreo ora pana le descarca si o jumatate de ora pana le instaleaza ? Nu-mi vorbi de consola, abia ce am vandut-o. Toti vorbiti de preturi mari ale unui PC, de upgrade, dar nu e chiar asa, intr-un PC facut bine, nu mai bagi bani cel putin 2 ani.
@bicky1310> Am inteles ce au vrut sa faca cei de la Gamespot, sa influenteze opinia publica sa cumpere PS4 Pro. In locul lor spuneam ca exista alternative pe piata PC-urilor, dominata de Intel si Nvidia.