Si eu vreau 4K la 30fps ca sa fac schimbul. La 400eur nu am ce comenta, PC-ul meu de 1500eur, ca tot de astea vorbim de cand cu unii frustrati, se chinuie sa scoata asemenea performante. Iar despre jocuri exclusive gen Horizon, Uncharted, The Last Guardian sau altele nici nu mai vorbesc.

Also, va aud pe multi cu 60fps in full HD. Ok, inteleg ca vreti un boost, e interesant ce propune Sony sa incurajeze developerii sa ofere mai multe optiuni pentru noi (1080p 60fps sau 4K 30fps), dar cat de mult v-a deranjat ca ati jucat in 30fps? Nu ma refer la momentele cand au fost jocuri cu probleme gen Fallout 4, care de multe ori nu atingea 30fps. Si nu ma refer la jocuri multiplayer unde conteaza foarte mult timpul de reactie iar un fps mai ridicat te avantajeaza. Ma refer la jocurile alea mai de batrani ca mine, Witcher 3, Until Dawn, Uncharted 4, The Order, etc? Din punctul meu de vedere acele jocuri au fost cum trebuie si in 30fps, consola oferindu-mi o experienta placuta per total. Pe voi v-a deranjat ca aveti doar 30fps? Ati considerat experienta voastra neplacuta cu acele jocuri din cauza framerate-ului de 30? Pentru mine nu a contat, nu m-a deranjat deloc