E irelevant pana la urma ce crezi tu, sau eu, sau oricine altcineva. Parerea iti apartine, iar pentru unii Pro e exact ce trebuie. Promite fps marit in 1080p si unele jocuri in 4K @30fps. Daca acel 4K va fi pana la urma nativ sau nu, nu e atat de relevant. Uita-te la multe alte jocuri de pana acum care nu au rulat in 1080p pe generatia asta. SW Battlefront ruleaza in 720p si 900p pe Xbox One, respectiv PS4. Jocul arata superb chiar si asa, iar aici s-a facut artificiul de upscale pentru un fps de 60 constant.

Ideea e ca pana la urma conteaza experienta fiecaruia. Iar treaba cu jumatate de produs la pret intreg e o prostie. Vreau sa vad o alternativa la banii astia pentru a rula in 1080p la fps mare sau 4K la 30fps. Eu cu un ditamai PC-ul nu sunt in stare de asemenea performante, asadar astept cu interes Pro si evolutia lui. Nu stiu daca il voi lua sau nu, dar sunt interesat de evolutia si impactul noii console asupra pietei. Daca prinde vom vedea anual revizii de genul asta, ca la telefoane.