Sincer sa fiu pe mine m-a adus in pragul disperarii tampenia de sistem PSN. De o saptamana tot incerc sa fac tranzactii si pana acum nu am reusit decat o singura data. Daca nu reuseam sa o fac pe asta as fi crezut ca problema e de la cardul de credit, dar din moment ce mi-a fost acceptat odata e clar ca nu e de vina cardul.

Am asteptat de fiecare data 24 de ore, 48 de ore, am incercat sa adaug si bani pe pertofel, toate variantele. Tot de o saptamana sun aproape zilnic si la banca si la PSN si toata lumea ridica din umeri, nu reuseste nimeni sa ma lamureasca cu nimic.

Nu se pune problema sa am restrictii pe card pentru ca l-am folosit la tranzactii mult mai mari pe steam, origin, uplay, wargaming, fara sa am vreo problema. Niciodata nu mi-a fost refuzat cardul la vreo plata online, indiferent cat de mare a fost suma platita si de fiecare data a fost acelasi sitem cu CVC, fara coduri de securitate transmise pe telefon sau altceva.

Bine macar ca am reusit sa cumpar Last of Us la reducere, daca pierd reducerea de luna asta la Uncharted ma *** in el de playstation si de tot, nu mai cumpar nicio consola, raman la steam ca macar aia sunt capabili sa-mi vanda un produs.