Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce ma enerveaza (acum)
-
12-10-2016 18:59 #4796 SP
Member
Nici chiar asa, la o masina noua in primul rand ai avantajul garantiei, apoi stii ca nu a mai stat fundul nimanui inaintea ta in masina.
Problema e cu cei care mananca biscuiti cu mustar si au vandut pamantul si vaca bunicii si au luat un A8, 7 sau S rupt in gura, sa moara vecinii si bineinteles ca nu vor avea bani sa o intretina si apoi tipa pe toate forumurile ca ce proaste sunt masinile.
Ca si o concluzie la care am ajuns, cea mai buna masina este cea pe care ti-o permiti. Si eu imi doresc un CL de prin 2005, problema nu este achizitionarea ei ci intretinerea deoarece unele piese sunt nesimtit de scumpe.