Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Pareri volan PS4

1. #50 SP
    Junior Member Cristi_SEK's Avatar
    Salutare

Dupa zile intregi pierdute pe forumuri si youtube am reusit si eu in final sa ma hotarasc si sa imi achizitionez volanul potrivit. Recomand tuturor jucatorilor pasionati de simulatoare racing sa merga cu ochii inchisi si fara nici o urma de indoiala pe varianta de volan Thrustmaster T300 (Alcantara in cazul de fata gasit la Media Galaxy in mega Mall). In Romania nu stiu de ce dar majoritatea aleg si recomanda Logitech G29 ... chiar si vanzatorul imi recomanda Logitech G29 si imi spunea ca e mult mai vandut ... dar el nu le probase. Diferenta dintre logitech G29 si Thrustmaster T300 este imensa din punctul meu de vedere ... plusul de realism mergand clar spre Thrustmaster. Mentionez ca am testat ambele variante pe Assetto Corsa PS4 iar diferentele sunt majore. Pentru cei interesati pot merge in Media Galaxy Vitan ... si pot testa G29 si T300Rs. Va recomand daca bugetul va permite sa alegeti Alcantara Edition sau daca nu gasiti pe viitor sa aveti in vedere sa va achizitionati un pedalier T3PA si neaparat un PLAYSEAT daca vreti sa simtiti diferenta .
    Attached Images Attached Images 20161013_005127.jpg 20161013_073204.jpg