Single post: PlayStation Plus
-
17-10-2016 20:56 #4124 SP
Junior Member
iti doresc sa iti poti rezolva problema asta si sa ii futi pe nemernicii de la Altex. Eu m-am certat cu ei timp de 3 saptamani zi de zi, am dat telefoane ca mi-au trimis un colet care era desfacut nu era sigilat deloc, parca as fi cumparat un produs resigilat(cutia rupta inauntru umblat). Precizez ca era vorba de un aparat de ras pentru ziua fratelui meu. Coletul a intarziat 3 zile iar dupa ce a primit fratele-meu era deschis cum am scris mai sus. Dupa asta 3 saptamani am asteptat dupa nenorocitii de la Altex iar protectia consumatorului nu a facut nimic inca m-au certat de ce imi permit sa sun la ei. Asta e fratii mei traim in tara pulii. Eu mai bine dau mai mult pentru un produs decat sa mai cumpar de la ei. Imi pare rau daca am jignit pe cineva cu mesajul acesta dar chiar imi pare rau de colegul nostru consolist. Parerea mea este daca desigur ai bani si timp la dispozitie sa ii dai in tribunal. Sony ar trebuii sa te ajute si ma gandesc ca ar fii obligat ca sa faca un research pe ce cont sa inregistrat voucherul respectiv. Cu stima, eyesburner. PS: Pe mine ma poti tine la curent cu informatii.