Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Store Romania
-
Junior Member

Originally Posted by
Hyp
eu ma chinui sa bag un card visa ing si tot zice ca nu sunt bune datele. cu unul de la unicredit am reusit, dar cu ing-ul nu imi merge. din ce am citit pe net, conteaza ff mutl cum scrii datele de nume etc..dar le-am scris la fel ca la unicredit si degeaba. ceva indicatii?
Imi spui si mie te rog daca e vreun format special pe care trebuie sa-l respecti cand introduci datele? Legat de numarul cardului (fara liniuta/cu liniuta), adresa (trebuie sa fie toata pe o linie, sa fie aceeasi cu adresa contului, etc)?
M-am chinuit si eu vreo ora cu un MasterCard de la Unicredit (credit card) si tot imi da eroare de genul "The credit card number you entered is invalid" ... Cardul a mai fost folosit la cumparaturi online si doar nu e prima oara cand cumpar ceva...
Am ajuns aproape la limita rabdarii. Nu ar trebui sa fie atat de greu sa cumpar ceva