Single post: Nintendo prezinta noua consola: Nintendo Switch!
-
Admin

Originally Posted by
00prime
vezi ce scrie acolo? daca nu invata sa citesti, Switch e 9th gen home console, in line cu PS5
Ma duc sa invat sa citesc, in timp ce probabil tu te vei juca pe PS5-ul imaginar.

Originally Posted by
00prime
tot ce vezi in posturile mele sunt cold hard truths, daca te deranjeaza inseamna ca e bine, adevarul doare ceea ce confirma si mai mult posturile mele
Ori asta, ori este doar e un trolling ieftin. Te las timp de 30 de zile sa te gandesti ce varianta am luat in considerare, timp in care poate mai aflam si noi cate ceva despre PS5-ul cu care tot compari. Eu am comparat cu nVidia (nu invidia) Shield TV, pentru ca noul Switch foloseste o generatie mai noua de GPU (zvonurile spun de un X2, in timp ce altii discuta chiar de Pascal mobile). Nu am comparat mere cu avioane din viitor.
P.S. Se pare ca scenele din Skyrim erau din versiunea remastered (cel care se lanseaza peste 8 zile si pe X1 si PS4). Asta da ceva sperante referitoare la performanta. Sau, poate era iarasi vreo tehnologie de stream de pe un PC cu placa video nVidia? Hopefully not! Nu si Nintendo!