Multi vorbesc intr-una fara sa spuna nimic de fapt!
Din toate filmuletele urmarite si zeci de comentarii(unele utile,majoritatea inutile), eu am inteles ca:

1. Cei care au deja consola Ps4 dar nu au tv4k,pot sta linistiti pana apare Ps5.

2. Cei care au deja Ps4 dar au si tv 4k, isi pot vinde ps4 ptr ps4 pro,imbunatatirile sunt vizibile,chiar daca nu vorbim despre 4k nativ ci fel de fel de giumbuslucuri.

3. Cei care nu au deloc ps4 (ci ps3 - cazul meu) si nu au nici tv 4k ci doar full hd, pot cumpara ps4 pro in speranta ca imbunatatirile sunt vizibile oricum si in viitor,majoritatea jocurilor se pot juca 1080 cu 60 fps (deocamdata am vazut ca doar vreo doua jocuri au posibilitatea alegerii rezolutiei si fps-urilor)sau poate va exista vreun upgrade la un tv 4k.

4. Cei care nu au ps4 dar au tv 4k pot opta linistiti ptr ps4 pro.

Eu nu sunt un gamer inrait dar imi place sa ma joc cu baiatul meu un Fifa, un assasin creed,lego...etc. Bineinteles ca imi doresc ceea ce este mai bun,un amic mi-a zis ca updateul de la ps3 la ps4 este major,ca diferentele de imagine sunt foarte mari si de aceea sunt hotarat sa cumpar un ps4. Dar inca nu sunt sigur care din ele..in momentul asta sunt 3 versiuni pe piata. Probabil,asa cum am fost sfatuit,p sa iau ps4 pro in speranta ca nu va mai fi nevoie de vreun upgrade cel putin 2 ani si poate,cine stie, o sa cumpar si playstation vr anul viitor!

Imi cer scuze ptr lungimea postului,astea sunt pareri pur personale,luati-le ca atare!