Single post: PS4 Pro
-
08-11-2016 14:27 #1625 SP
Senior Member
Man ti-am zis si eu frumosu si atatia oameni, de atunci ai tot repetat cu acelasi posturi cu linkuri la cele mai dubioase siteuri si toata lumea stie ce siteuri sunt alea. Repet, nu exista om pe forum sa nu-ti cunoasca punctul de vedere cu privire la pro, daca tu consideri ca Sony te-a mintit ca Pro nu va avea 4k nativ la 400 de dolari, imi pare rau si iti inteleg frustrarile si dezamagirile.
Referitor la mintitul poporului simplu, cel care nu cunoaste detaliile tehnice. Eu nu cred ca exista om sau gamer pe lumea asta care arunca cu banii in stanga si in dreapta fara sa se informeze, nu cred ca un gamer cu ps4 nu se informeaza si cel mai important lucru oamenii decid ce fac cu banii lor si daca merită upgradeul sau nu.
Oamenii ti-au raspuns cu facts, cu lucruri adevarate si care s-au întâmplat, pentru ca asa cum te simti si tu de frustrat ca unii vin cu argumente obiective, nu pareri personale (ma refer ca sony a sustinut ca e 4k nativ sau nu, si uita-te te rog la DF care pana si ei au zis ca diferențele intre 4k nativ si ce face pro sunt aproape nesesizabile si ca pentru un device de 400$ este incredibil ce poate sa faca) ca sa-ti raspunda, asa se simt si ceilalti colegi de-ai tai cand vad aceleasi posturi ignorand ce scriu altii.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk