Single post: EDC - Everyday Carry

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    EDC - Everyday Carry

    Well, dupa ce am deschis http://www.consolegames.ro/forum/f35...fanatics-club/ si am aruncat o privire peste http://www.consolegames.ro/forum/f67...ului-masculin/, mi-am dat seama ca nu ne-ar strica si noua un thread de EDC-uri (everyday carry). Sau mai exact, un thread unde sa postati (neaparat cu poze si un link la produsul respectiv) ce considerati voi ca ar fi un gadget / device / produs, care va este atat de folositor incat sa-l folositi si purtati cu voi zi de zi. O sa va rog sa nu exagerati si sa va postati toti telefoanele...

    Voi incepe eu cu vechiul meu Victorinox Swiss Army Knife Champ care de ani buni m-a salvat dintr-o groaza de situatii mai problematice. Da, stiu ca nu este prea ieftin, dar e un multi-tool foarte bine facut si care ofera atat de multe (daca nu ma insel 32 de accesorii) incat isi merita banii. Eu l-am muncit ceva in acesti ani si inca se tine tare. L-am achizitionat de pe Amazon.co.uk cu un discount bunicel, si m-am bucurat pentru ca am primit ca bonus si Victorinox Swiss Army Brown Leather Pouch 5-8 Layer (pe care il gasiti aici).

    Puteti gasi si alte variante, in functie de ce anume aveti nevoie la un EDC. Exista la Victorinox (Elvetia) zeci de modele cu diverse optiuni (inclusiv unele care au sute de accesorii - dar numai EDC nu este), asa cum exista unele mai specializate si cu mai putine accesorii (dedicat pt. electricieni, mecanici, vanatoare, camping, IT, etc.).

    Hai, va astept cu ale voastre EDC-uri!
    Attached Images Attached Images victorinox_swiss_army_knife_champ_01.jpg victorinox_swiss_army_knife_champ_02.jpg