Quote Originally Posted by IuliaOana View Post
Nu contest deloc ce ai spus, insa problema a fost ca situatia in care s-au aflat mama si fratele meu a fost una de care vanzatorul a profitat -impingandu-le unor necunoscatori fericiti ca isi permit sa cumpere insfarsit un gadget modern un laptop folosit bine de 2000 de lei + garantie extinsa ( 200 de lei ) sub scuza ca e ultima bucata, fara sa precizeze conditia in care se afla . Mai precis, dansul a zis ca e perfect, merge perfect, e cel mai bun etc.

Prietena mea a vrut sa isi cumpere si ea un laptop si daca accepta "ca asta e ultima bucata" cu siguranta trecea prin aceeasi experiente ca si familia mea -stricaciuni, produsul era evident folosit si butonat, reparatii pe care garantia nu le acopera, timp si bani pierduti, nervi si asa mai departe. Daca tot esti magazin de electronice/electrocasnice/ gadgeturi cum se face ca mereu incerci sa le dai oamenilor ultima bucata ( nu numai noi am trecut prin situatia asta, sunt pline forumurile de clienti suparati ) si sa le impingi si extragarantia care oricum nu o sa mai acopere problemele ce le are produsul tau pentru ca ei nu mai au chef de tine ?

Greseala lor au fost ca nu s-au informat, dar sincer nici nu mi se pare normal sa ma astept sa fiu prostita cand vreau sa cumpar ceva si inca prostita in stil galactic.De acum inainte ar trebui sa ne luam constitutia Romaniei dupa noi inainte sa cumparam ceva, ceea ce nu mi se pare neaparat respectabil si demn de un magazin de calibru .

Daca un produs este resigilitat/folosit este imperativ a fi urmata politica Emag-ului : scazi din pret si mentionezi clar in ce stare se afla produsul .
Prost nu e cel care cere, prost e cel care da.

Trebuia returnat imediat si facut plângere la ANPC.

Acum ca fapta e consumata, eu unul apreciez ca te plângi pe forumuri, poate oamenii vor fi mai vigilenți asa. Dupa cate am citit pe aici si cate am pățit, eu nu mai cumpăr gadgets decât de pe OLX, sigilate, fara garanție, mai ieftine. De multe ori vânzătorii știu mai mult decât specialiștii altex / emag.