Single post: The Godfather 2
-
Senior Member

Originally Posted by
Mario
Jocu asta e unu-l dintre cele mai nereusite jocuri care le-am jucat,n-are grafica(nu ca asta ar fi problema),nu prea are gameplayu frumos adica tot ce faci e sa "iei" racketsurile si sa omori familii cam asta e ,nu e ca in primul sa faci treburi ptr familie sa omori pe unu altu ,imi amintesc ca unde m-am oprit eu era o misiune in florida "Extort 20 rackets"sau ceva in genu e plictisitor tare.Plus ca cel putin ptr. PS3 era cam f. prost configurat,la grafica aia,trebuia sa se miste 100 FPS

deoarece pe autostrada sau cand era mai multa actiune sacada un pic ,mi s-a mai parut proasta ideea aia ,te duceai bubuiai o cladire si in 2 zile era la loc,pai daca o bubui sa fie bubuita ptr. totdeauna , sa ai in cap dupa"Ce-am putut avea si ce-am pierdut

) cam asta eu ii dau nota 7 si plus pretul EXACERBAT de mare am dat 2 mil de la web?mai bine luam InFamous joc de nota 9.
Domnu pe gametrailers are nota 8,4 - deci spre 9. Ca tu nu intelegi ce se intampla pe acolo nu face din el un joc de *****. Iar grafica e frumoasa, pe alocuri impresionanta, exploziile fiind undele dintre cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum.
Recomand jocul. Parerile negative de mai sus sunt total neavizate!