Hai sa facem in felul urmator: eu iti explic ce si cum la tot ce ai spus tu mai sus. Daca si atunci nu intelegi sau nu esti de acord, asta este. Fiecare cu parerea lui.

Ok:

Min 0:20, nu este nici un counter hit glitch. 0:17 fenteaza un heavy atack de sus, 0:18 a anulat lovitura, 0:19 adversarul incearca un counter atack, dar cum primul la sec 17 fentase, cel portocaliu nu mai are la ce sa faca counter, asa ca tot 0:19 knight-ul albastru foloseste un light counter atack, care folosit corect este specialitatea clasei Warden si este UNBLOCKABLE. De aici aura portocalie si acel triunghi portocaliu aparut la 0:20. Deci no GLITCH here.

Min 0:40, nu a luat deloc damage, desi a fost lovit de ambii jucatori. Esti sigur? Vezi atent 0:40 cata viata are si 0:41. Partea rosie aparuta si care apoi scade. 1 linie jum de viata pierduta.

Min 1:00, nu a clintit sub heavy hit damage. Nu este heavy atack, acela este un shield bash. UNBLOCKABLE, vezi iar simbolul. Specialitatea Warlord si Conqueror. Din cate stiam eu, acestea nu au damage. Oricum in acelasi moment el activeaza Revenge Mode. Vezi ce inseamna.

Min 1:05, ii omoara pe amandoi desi cel din stanga era la distanta foarte mare. Pune pauza la 1:04, primul frame si al doi-lea exact cand moare, vezi cat "de departe este" cu adevarat. Plus inca ceva. El nu da o lovitura normala. Acel atac, pe care apropo nu il inveti in primul tutorial. Poate in cel avansat, nu mai sunt sigur.. revenim, foloseste un AOE atack, apasand ambele butoane de heavy atack si light atack simultan.

Daca tu nu ai prins mare lucru in cele 4 ore jucate, facand doar tutorialul basic si nu ai inteles unele lucruri legate de combat, este normal sa vezi glitch, phantom hits, etc. Dar puteai sa intrebi. In loc sa fi ironic si sa ma iei cu "bun joc", "fantastic" si "mosu".

Case closed.