Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Adio Console Games !
-
Banned
@ MonkY
P.S. Sunt 100% de acord cu tudyniuz. CG nu inseamna "forumul lui MonkY"... e mult mai mult de-atat. Daca tu decizi sa parasesti comunitatea CG din cauza unei singure persoane de aici (careia, vorba lui tudy, poti sa-i dai ignore)... atunci inseamna ca nu tii suficient la acea comunitate, iar cei 8 ani nu inseamna suficient de mult pt. tine. La fel cum pot spune ca daca unfriend-ul (chiar si temporar) de pe FB a fost cel care te-a convins sa faci un astfel de thread... atunci chiar nu am ce sa zic sau sa fac. Anyway, have fun! Life is too short!
nu esti tu motivul principal pt care plec ci oamenii ca bicky1310 care a si recunoscut ca e rau. ma intreb ce contributie a avut el la site-ul CG de isi permite sa foloseasca thread-ul meu! eu cand am spus ca problema din tara asta nu e la politicieni ci la oamenii de rand acum pot da si nume (bicky1310)! la fel cum problema a fost si la tine cand nu ai putut sa recunosti ca te-a deranjat ceva.
pe parcursul celor 8 ani petrecuti aici am incercat sa incurajez niste valori morale si de etica cat mai bune pt noi toti ca si grup, nu am tras pt mine ci pt comunitate. lasa ca se cern persoanele dar pacat ca o sa ramaneti cu useri ca bicky.
si MonkY nu mai incerca sa dai vina pe mine si sa zici ca eu m-am suparat de la "politica" sau "FB" cand nu eu postam pe FB de proteste sau politica! nu suporti o discutie de principiu nu este vina mea!
---------- Post added 12-02-2017 at 18:08 ----------
al 2 lea unfriend din partea lui MonkY
asa sunt tratate persoanele de valoare in tara asta. lasa! bine ca suntem principiali pe FB si din gura!