Hai ma Templier, ce mama naibii e cu tine, pe bune. Ne si cunoastem si chiar nu ma asteptam sa pui botul in halul asta la asa ceva. Pana mea, nu ai cum frate sa te superi in halul asta pe cineva, mai ales dintr-o asemenea prostie. Bun, ti-a dat MonkY unfriend, si ce daca? Tu pe forumul asta vorbesti doar cu MonkY? Ti-am dat eu sau ceilalti 2-30 de oameni de pe forum pe care ii ai la prieteni pe facebook unfriend? Adica wtf e cu tine? Daca iti dadeam eu unfriend faceai la fel, sau doar la MonkY te activezi asa?

Eu ti-am zis de dimineata, mai bine te mai gandeai si stergeam topicul asta inainte sa se ajunga prea departe. But those ships have sailed. Culca-te si trezeste-te pe partea cealalta a patului ca poate iti dai seama ce absurd e ce ai facut. Si ca pleci sau nu de pe CG nici nu mai conteaza, ca ai dat cu rosii stricate in tot ce ai facut pana acum cu gestul asta. Ma uit ca prostul la ce ai scris si nu imi pot imagina cum poti sa ai o asemenea reactie la niste copilarisme. Pai mie sa nu imi raspunda MonkY sau tu sau mai stiu eu cine, pai mi se rupe si aia e. Nu imi iau jucariile si plec ca nu vorbeste nu stiu cine cu mine. Jesus, uita-te si tu ce absurd esti.