Single post: Adio Console Games !
-
Admin
Threadul a fost mutat in trash (unde dupa parerea mea ii era locul), dar la cererea lui tudyniuz l-am pus la loc. Am sters doar screenshot-urile dintr-o discutie privata. Templier: eu am avut bunul simt sa iti cenzurez numele, si am facut doar un screenshot la semnele de intrebare cu care m-ai innebunit la miezul noptii. Daca tu insa esti nesimtit si postezi discutii private fara sa-mi ceri acordul... ei bine, aici nu suntem la PSD, sa faci orice vrea muschiul tau. Suntem forum de gaming mostly, asta nu inseamna ca suntem prin definitie indiferenti sau toleranti la orice abuz...
Fa analize pe text cat doresti... deja m-ai jignit suficient cat sa te ignor tot restul vietii. Nu-mi plang de mila, stai linistit. Doar ca regret ca nu esti cel ce pareai a fi. Totul dupa cum se vede e strict dupa interes, tu iti porti singur de grija, doar tu ai dreptate si restul sunt niste prosti. Toti trebuie sa-ti dea tie explicatii sau sa-ti raspunda la ce ora vrei... Daca eu sunt destul de rezistent, iti garantez ca daca mai jignesti un alt membru al CG-ului, vei primi si infractiunea de rigoare. Oamenii astia "simpli" sunt ca si mine, sunt prietenii mei, sunt gamerii de care ma simt apropiat. Mai jigneste-i o data. I double dare you!