este trist ca ai crezut ca te-am jignit cand nu am facut asta si din discutia de pe FB asta si reiese. tu mi-ai cerut acordul la semnele alea de intrebare? i-am zis pe chat lui Tudy sa stearga pozele.
este trist ca nu ai vrut sa purtam o discutie civilizata. este trist ca nu ai vrut sa vezi ca nu arunc in fata nimanui cu ce am facut ci doar pentru a obtine o explicatie pt care tu te-ai suparat pe mine. e trist ca nu vezi ca am facut niste lucruri fara a avea eu un interes. nu am cerut un statut suplimentar aici pe forum. nu am vrut nimic.
e trist ca incerci sa intorci chestia asta in favoarea ta cand nu ai fost atacat niciodata.

dar lasa ca vine altul! nu esti nimic pt forum decat un asset de moment. pacat ca in fata tuturor si mai ales a ta (prin prezenta constanta pe care o ai pe site) nu a contat nimic si la cea mai mica nemultumire sau intrebare din partea mea sunt ostracizat.
daca nici prin thread-ul asta nu am putut sa avem o discutie normala prin care sa lamurim anumite ok si sa trecem peste orice neintelegere atunci This is it!

nu te-am jignit iar pe FB tocmai asta si incercam sa iti spun, din amicitie.
ce mai e trist este faptul ca mereu am crezut ca suntem o familie aici, nu o adunatura de oameni care fac mistouri pe niste aspecte care clar sunt grave si mereu am sperat ca am si eu cativa oameni care macar sa medieze o discutie.