Giogio: cand ma refer la un 4K prost, iau in consideratie: unghiul de vizualizare, timpul de raspuns, input lag-ul, timpul de refresh, procesarea, etc. (uita-te la lista de defecte pe care o poti regasi pe un tv ieftin). Ce spui tu cu "oricat de prost ar fi, ar trebui sa fie superior 4k > full" e o aberatie. In primul rand datorita a raportului diagonala/distanta, unde repet, daca te uiti de la 4m, poti sa arunci 4K-ul de 40" la gunoi. La 40" pt. 4K, o distanta OK (ca sa percepi acei pixeli extra dati de rezolutie) ar fi de 1 - 1,5m (cu alte cuvinte sa-l folosesti ca monitor).

Daca ar fi adevarat ceea ce spui tu, atunci de ce s-ar mai vinde TV-uri 1080p la 10.000 RON, cand ar putea sa-si cumpere oamenii cate 5 TV-uri 4K la banii aceia? Nu rezolutia e totul...

Cat despre argumentele cu "feriti-va de LG"... nu le mai spune nimeni pentru ca s-au tot repetat de-a lungul timpului. Au probleme cu QC-ul (quality control-ul) si e o un fel de joc la ruleta in a primi unul cu probleme (recomand testarea lui in magazin inainte de achizitie). Service-urile LG de obicei fac pe dracu' in patru sa explice clientului ca "problema nu exista". Chiar eu am postat problema lui sid, care avea la un LG clouding masiv (as spune pe 85% din ecran - eu l-as fi aruncat pe geam direct). L-a trimis la service si acolo i-au spus ca e ceva normal, ca n-are nimic in neregula. A pierdut cateva luni incercand sa-l rezolve... pana a iesit din garantie. Si-a luat alt TV pana la urma.

Iar la Philips, inca odata... va readuc aminte ca Philips cel pe care-l stiati (pe partea de TV-uri) nu mai exista! A vandut de ani buni partea de productie panouri LED and stuff catre compania chineza TPV (TP Vision).

---------- Post added 15-02-2017 at 13:48 ----------

Quote Originally Posted by Giogio View Post
Ca full hd ce îmi recomanzi în detrimentul 4k?? Să mai aștept să strâng niște bani și sa se ieftinească 4k-urile? Nici nu vreau să schimb la an tv-ul. Dacă stăm să ne gândim, mulți de pe aici au strâmbat și la prețul ps.pro, cu atât mai mult în investiția unui tv..
Cel mai util mi-ar fi câteva linkuri de tv-uri cu bugetul de 2500 de lei maxim, fie ele full hd sau 4k...
Bugetul de 2500 RON e mic, dar pt. a-ti putea da un link, trebuie sa spui exact: ce distanta ai pana la TV, care va fi main purpose (gaming sau non-gaming), vrei neaparat sa fie SMART, vrei 3D?