Contradicții cât casa. Pe de o parte să aducă jocurile pe Xbox/PlayStation (aha!, deci tot sunt bune, acuma nu mai sunt copilărești), pe de altă parte nu cumpăr Switch că nu are Bluetooth (ceea ce nu știm cu certitudine, numai zvonuri "pisti tăt") și toate funcționalitățile unei tablete, dacă se poate să vină cu Nougat 7.0.1
Până la urmă de ce ai cumpăra o consolă Nintendo: pentru jocurile exclusive sau ca să poți descărca Clash of Clans din Google Play pe el?
Numai lamentări. Câți dintre voi vă uitați pe Netflix de pe consolă? Care dintre voi stă pe Facebook de pe consolă? Câți măcar băgați DVD-ul cu film în Xbox? Câți aveți abonament la muzica din Google Music? Sau acces la HBO Go? Ca să nu mai vorbesc de câți își modează consola dar vor Zelda pe PlayStation. Piratat, evident, că salarul și alocația"e mici".
Încă o dată spun, habar nu avem să ne bucurăm de gaming, știm doar să ne lamentăm. Dacă ar fi scos un Switch cu ABSOLUT toate dotările tehnologiei de azi, am fi zis că neah...nu are păcănele.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk