"Una din cauzele majore ale deprofesionalizarii unor anchete DNA trebuie cautate inclusiv in colaborarea cu Serviciul Roman de Informatii. Pana la decizia Curtii Constitutionale din 16 februarie 2016, care a scos complet SRI din achetele penale, influenta serviciului asupra anchetelor DNA a crescut constant. Pe baza protocoalelor incheiate dupa trocul Basescu-Ponta si numirea noilor sefi in 2013, colaborarea s-a transformat de-a lungul a trei ani intr-o mica invazie.

Mai multi procurori DNA au raportat situatii in care ofiterii SRI participau la audieri, instalati in birourile procurorilor. Potrivit surselor din sistem, ofiterii erau prezenti zilnic in institutie, unde isi faceau aparitia de cele mai multe ori neanuntati. “Cei de la SRI veneau si cu denuntatorii lor, pe care-i gaseam martori protejati in unele dosare si inculpati in altele. Veneau de mana cu oameni aflati sub influenta lor”, semnaleaza unul din anchetatorii cu care am stat de vorba in documentarea acestui articol". - Tapalaga, HotNews

Daca HotNews aduce critici la adresa DNA, mai ramane Digi si niscai servicii secrete straine sa o lase din manuta, cum ar fi CIA, si ii transmit de la perdeluta: pa, pa, du-te la un meci de baschet!

Darren White (fostul sef al US Secret Service) a sustinut-o candva, chiar merge cu dansa la o friptana si o tuica fiarta, 'dupe' care i-a dat un picior in fund. Cine mai doreste, cine mai serveste?
Ar trebui creat un poll: "cat credeti ca mai #rezista Kovesi?"

Tudy, procurorul general Lazar recunoste documentul. Si nu numai el.