Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Asta e gluma sau? RTS-uri nu ai nici o sansa sa joci iar FPS cu gamepade-ul de consola sunt o gluma proasta, nu ai precizia si rapiditatea unui mouse. Din contra pe PC libraria de jocuri e imensa si iti alegi tu cel mai bun controller: mouse, gamepad, joystick, volan .
Consolele le-am luat pentru RPG-uri si filme. De exemplu seria Bioshock care imi place foarte mult e varza ca si control fata de PC.
Papillon tu esti pe bune, sau trollezi la greu? Pote tu ai bani pt un PC care sa ruleze jocurile pe care le ruleaza o consola care costa mai putin ca o placa video bunicica (ca sa nu zic medie), plus facut o gramada de update-uri la drivere, plus nervi ca jocul X nu e 100% compatibil cu placa Y si-ti pot da exemple pana ma satur de scris Daca tu nu te descurci cu controllerul nu inseamna ca altii nu se descurca. Intr-adevar strategii si jocuri gen moba nu le gasesti pe consola, dar la FPS nu e absolut nicio problema controllerul, si-ti paote demonstra asta colegul Ronnan care si pe PC joaca titanfall 2 cu controllerul si distruge adversarii.
Pana la urma e o chestie de preferinte, eu dupa 8,50 ore la job si alta ora juamte in trafic prefer sa bag un disc in unitate si sa pornesc jocul, nu sa fac tweek-uri in optiuni...