Quote Originally Posted by Encman View Post
Nu vreau sa stric bucuria unora, dar mi se pare ca ne-a luat putin valul, inclusiv pe domnu Richard, a carui schimbare de ton nu pot sa nu o observ dupa vizita acasa la M$ (hardcorelol)
Dar poate mi s-a parut , sper sa le iasa, trebuie sa recunosc insa ca ma asteptam la mai mult.
Nu-mi vine sa cred ca pana la urma au mers (la fel ca $ony pentru Pro) tot pe un Jaguar obosit (chiar daca e tactat mai sus).
In sfarsit, astept cu mare interes E3, si jocuri, auzi M$? jocuri.
Aici la subiectul CPU sunt cateva chestii care cel putin pe mine ma depasesc, dar de dragul discutiilor pot comenta despre aceasta decizie:
- probabil Zen Core ar fi crescut pretul
- iar probabil noile APU-uri contruite pe baza ZEN core inca nu sunt pregatite de comercializare
- Microsoft si AMD au ajuns la concluzia ca CPU din actualul Xbox isi face treaba bine si pentru 4k nu ar trebui decat frecvente mai mari
- poate toata problema cu texturile 720p / 900p a fost din GPU, cel nou care se considera apropiat ca putere de RX480 isi face treaba bine cu acest "custom made Jaguar"
- pe noul proces de fabricatie pe 16nm poate CPU-ul se descurca mai bine, cu toate ca daca este necesara racire tip Vapour Chamber cred ca si incalzirea este una din problemele de care Microsoft se fereste...
Sunt multe chestii acolo care pe mine ma depasesc, probabil cei care se ocupa cu PC-urile (MonkY ) ma poate corecta!