Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
Junior Member

Originally Posted by
MonkY
Si inca o chestie si va las. Am vazut ca nimeni pe-aici nu a discutat despre nebunia cu implementarea DX12 direct in instructiunile SoC-ului. Cum un sir de mii de comenzi sunt transformate in doar maxim 10 comenzi pt. CPU/GPU. Asta e probabil si motivul pt. care un joc ruland nativ in 4K la 60FPS, si de-abia consuma 60% din puterea de procesare a consolei. Si asta pt. un joc care nu a fost scris special pt. Scorpio...
te lasi dus pe val, se vad radacinile xbox, asculta atent ca-ti explic doar o singura data, am explicat deja de doua ori inainte tot tie
"Am vazut ca nimeni pe-aici nu a discutat despre nebunia cu implementarea DX12" da, are dx12 hardware
"Cum un sir de mii de comenzi sunt transformate in doar maxim 10 comenzi pt. CPU/GPU." si asa va ajuta acel dx12 hardware, softwareul, IN JOCURI CREATE PE DX12, ATAT, restul jocurilor e treaba normala, ce jocuri pe dx12 stii tu? gears 4, battlefront, xb1 ex-exclusives si??? si?? mai ce? mai nimic... sunt alte sute de jocuri care nu-s pe dx12, deci nu vezi nimic de la acel dx12 hardware
"Si asta pt. un joc care nu a fost scris special pt. Scorpio.." din nou, mai multa atentie te rog, acel joc este Forza 6 care este un joc dezvoltat pe DX12, iar xb scorpio este o consola dezvoltata pe dx12 DECI PRACTIC, jocul a fost dezvoltat pentru scorpio
nu e nici-o magie aici, Microsoft a strigat ca DX12 o sa aduca planeta Nibiru langa Pamant de 10 ani, dar nu face nimic, asa ca eu iti zic sa te linistesti
xbox scorpio e o consola custom ce foloseste parti de PC AMD, Jaguar cpu, RX 480 GPU & GDDR5 ram, stii ce altceva mai foloseste tot acele 3 parti? XBOX ONE S, PS4 SLIM & PS4 PRO asa ca mai usor, nu e nimic nou