Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
22-04-2017 10:17 #4560 SP
Senior Member
Multmesc de recomandari esop.
In a "Valley of Violence", l-am vazut chiar de curand, tot un 6.5 si eu (.5 datorita cainelui
Putea sa iasa ceva mai bun, am avut asteptari mai mari de la el. Mie unul mi-a placut de Ethan Hawke in "The Magnificent Seven", ma asteptam ca aici sa aiba un personaj mai complex, sa faca o figura mai.. memorabila.
"Seraphim Falls", poate e prea de dimineata, dar eu nu imi aduc aminte de acest film. Exista posibilitatea sa-l fi vazut, dar sa nu-mi fi facut cine stie ce impresie si sa fi uitat de el.. am o memorie selectiva cu privire la astfel de lucruri
, dar o sa verific.
"Bone Tomahawk", mixed feelings cu zice muricanu, mi-a placut tot la el.. mai putin partea de final. Putea sa iasa ceva foarte bun, altfel, 7 de la mine.
"Hell of High Water", bun film, si da.. "western modern", o surpriza foarte placuta (de obicei nu prea ma uit la trailere, imi stric filmul). Nota 8.5.
Si ca tot sunt aici.. si ca tot despre Jeff Bridges este vorba, recomand "True Grit", 8.5 si acesta, dar doar pentru ca sunt fan fratii Coen ("Fargo", "No Country for Old Men", etc.) Au o atmosfera filmele astea.. genial.