Single post: Clubul Xbox One X
-
Admin

Originally Posted by
Espiritus
^ Irelevant exemplul tău, același individ ar fi fost chiar mai bun cu 60fps.
De la o vreme iti place sa fii carcotas, bag seama... Anyway, pot spune ca la fel de irelevant este si contra-argumentul tau, intrucat din cate stiu nu ai cum sa fii mai bun de nr. 1. Cu sau fara 60 FPS, era deja cel mai bun...

Originally Posted by
Espiritus
La fel cum si eu joc mai bine un shooter in 60fps decat la 30.
Il joci mai bine sau esti mai bun? E o diferenta...

Originally Posted by
Espiritus
De acord cu latentele, dar este un sofism.
Latentele nu sunt un sofism, ci un mod de a masura timpul de raspuns. Degeaba ai tu 60 fps cand ceea ce vezi tu pe TV are o latenta mai mare de 100ms.

Originally Posted by
Espiritus
Bineînțeles ca si latenta mare e o problema, dar asta nu înseamnă ca 60fps nu iti ofera u avantaj.
Pai ori e sofism, ori e o problema? Da, 60fps iti ofera un avantaj... acela de a juca ceva mai "fluid". Daca un gamer bun are nevoie de acea fluiditate pentru a deveni si mai bun, atunci OK, ii ofera un avantaj. Pe de alta parte ochiul uman percepe si reactioneaza inclusiv la 1000 FPS... ceea ce inseamna ca oricum jucam pe "low", oricum am lua-o.

Originally Posted by
Espiritus
Pe de alta parte, nu jucam la mondiale, cui ii pasa daca inamicul tau joaca cu 60fps si tu cu 30?
Hotaraste-te man, ori vrei 60 fps, ori nu-ti pasa ca ai 30?

Originally Posted by
Espiritus
Din cate știu comuniștii ne-au vrut pe toți egali si ne-am revoltat, acum lumea se plânge ca vecinul are bani de Scorpio si vezi domnule mai multe FPS.

Nu imi dau seama ce treaba au comunistii cu Scorpio, dar teoretic poti translata ideea de baza a comunismului si in lumea consolelor: toate trebuie sa fie egale! Si sunt, dar pe generatii. Probabil ca problema apare doar la multiplayer, unde developerii pot face linsititi matchmatching-urile si bazandu-se pe generatia de consola pe care te joci (adica servere dedicate pt. Scorpio, servere dedicate pt. One). Problema apare cand ai un prieten cu One, tu cu Scorpio... si vreti sa jucati impreuna... Revin insa la exemplul cu CS, si spun ca pt. mine n-ar conta. Daca esti bun, esti bun si la 30 FPS si la 60 FPS.
P.S. Personal prefer un 30 FPS liniar, locked... decat un 25-60 FPS fluctuant, in functie de load.
Later edit (si mai on-topic): una peste alta, Scorpio va fi prima consola care se va dori a fi 4K native. Si vad ca oamenii in loc sa se bucure, se apuca de polemici. Si fanii Sony ar trebui sa se bucure, pt. ca dupa anuntul oficial cu specificatiile Scorpio, sunt ferm convins ca ei deja lucreaza la PS 5. So, everybody's happy, right?