Wow... spargi monitorul la 30 FPS-uri... Damn! Eu zic sa va spargeti TV-urile la fiecare film (mai ales cele cu scene super rapide). Nu de alta, dar sunt filmate la 24 FPS si cel mai adesea redate la 24 sau 25 FPS... Si totusi, nu se plange nimeni. Ba din contra, imi aduc aminte ce urat a fost primit The Hobbit la 48 FPS...

Pe de alta parte as putea spune ca inteleg, intrucat asa eram si eu pe vremuri... bagam bani cu caruta in hardware doar ca sa mai storc niste frame-uri extra, sa mai scad un pic timpul de raspuns, and so on... In ziua de azi, cand ma simt ceva mai batran (si sper eu ca mai intelept), am inceput sa ma bucur mai mult de joc in sine decat de hardware-ul in care bagam bani.

Iar pentru cei care intr-adevar vor sa joace la nivel competitional (probabil strict legat de FPS-uri multiplayer, la care am cam renuntat de ceva vreme)... eu recomand sa se lase de console, sa investeasca in monitor de 165hz, cu G-Sync, cu timp de raspuns sub 1ms... cu mouse capabil de polling (real) de 1000Hz si senzor serios de 16000 dpi... cu placa video si procesor sa tina toata nebunia asta.

Cei care incurca partea de gaming la nivel de competitie cu gamingul "de relaxare" de pe console, mi se pare ca au cam gresit curtea. Daca intr-adevar esti genul care simti ca ai dezavantaj la 30 FPS-uri (dar inca folosesti un gamepad wireless cu o latenta imensa, eventual pe un TV cu un delay imens, pe un joc care aproape sigur iti ofera aiming assistance)... atunci treci pe PC. Is that easy!