AngelicToucH, in primul rand nu sunt moderator. In al doilea rand, asa cum tu ai dreptul sa iti expui parerile, asa o pot face si eu. Oricum nu am de gand sa continui discutia cu cineva care considera absurde argumentele mele si ma ia la misto cu candy crush, in timp ce imi spune cum ii vine sa sparga monitorul pt. ca are doar 30 FPS pe consola. Nu iti convine ceea ce postez, ai pe forum functia de Ignore pe care o poti folosi. La fel cum vad ca nu-ti convin consolele asa cum sunt ele de vre-o 40 de ani, motiv pentru care ti-am si recomandat sa treci pe PC.

Cu parere de rau o sa repet lucrul asta: observ in ultima vreme ca mai pe toate threadurile jocurilor sau ale consolelor, au devenit din ce in ce mai dese (repetitive si obositoare dealtfel) discutiile despre FPS-uri... exact asa cum se vede pe orice forum dedicat PC Gaming-ului. Se pare ca in ziua de azi FPS-urile conteaza mai mult decat povestea unui joc, originalitatea lui, personajele, feeling-ul, muzica, and so on. Intr-un fel ma bucur ca la anul sansele sunt ca 99% sa nu mai continuam proiectul consolegames... iar multi oameni frustrati se vor putea intoarce linistiti pe computergames, unde sa se bata in FPS-uri si sa discute la nivel "competitiv". Eventual o sa cumpar un domeniu candy crush related si ne vedem acolo...

P.S. "Sper" ca pe Scorpio sa vina Microsoft si cu suport de mouse si tastatura in mod oficial, si astfel sa devina prima "consola" care a omorat console gaming-ul. Eventual si cu posibilitati de upgrade de procesor/gpu. Sau sa vina in vre-o 5 variante, de la Basic (pt. saracii care sunt multumiti de lock la 1080p si 30 FPS) pana la Pro (4K la 60 FPS). Probabil in cazul acesta ar fi si prima consola pe care nu o voi cumpara.