Ti se pare adica nu is mai addicted ca in alte orase, desi nu stiu ce sa zic in cazul meu cu addictionu asta ,de exemplu sa nu te gandesti ca am postere chestii de astea si cum am mai zis cosplay-ul nu-mi place deloc numa daca nu ii facut de o asiatica hot (doar la alea se potriveste desi sar putea numa sa-mi place datorita asiaticei bune rau imbracata in costume mulate si sumare). Dupa cum am mai zis imi plac anime-urile din urmatoarele motive: sunt un almanac al artei din punct de vedere grafic, muzica si voice acting, ceva original cu o poveste excelenta, exemplu Gundam Seed: lasand la o parte mecha bipezi (care sfideaza logica), expune starea pshihologica si sufleteasca a personajelor in timpul razboiului cum nu am prea mai vazut in nimik (cel putin nu chiar asa de amplu), sa numai vorbim de viziunea interesanta asupra viitorului. In cazul hentai-ului il vad ca arta erotica la fel ca si cum ar fii vb de o nuvela erotic nu vad nimik neinregula cu el. Oricum in ciuda glumelor cu "i'd hit it" ce le mai fac sa nu se creada ca am fantezi cu asa ceva dimpotriva fanteziile mele priveste strict femei in carne si oase ^^.