Single post: Recomandare bicicleta

1. #36 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Hai sa ma laud si eu: Mi-am cumparat acum cateva luni de la Decathlon o bicicleta hardtail Bitwin Rock Rider 520 cu ~1.200lei. Are furca cu reglaj pentru greutate, are frane pe disc actionate prin cablu, n-am vrut hidraulice deoarece sunt mai greu de intretinut. Am ales sa pastrez bicicleta stock, fara sa-i aduc modificari. I-am adaugat bidon de apa (tot Bitwin) si crick din Lidl (11lei, foarte multumit de el). Parcurg in fiecare zi 20km dus-intors de la serviciu.

Beneficiile miscarii am inceput sa le simt inca dupa prima luna, nu mai transpir asa tare la efort iar pulsul a inceput sa scada, aveam undeva la 180bpm cand am inceput, acum am undeva la 160bpm cand pedalez.

Ca minusuri din partea mea pentru bicicleta ar fi ca nu simt schimbatorul spate asa de precis pe cat il lauda producatorul (SRAM schimbatorul pe spate si manetele de pe ghidon). Un minus ar fi si pentru Decahtlon, cand am ridicat bicicleta mi-au facut reglaje de ochii lumii, frecau sabotii pe discurile de frana, nu schimba bine vitezele. Am ales sa-mi fac singur reglajele de finete. Per total sunt multumit.

L.E. Am fost nevoit sa-mi iau si ceva echipament de ciclism: tricou, bluza, pantaloni, manusi, casca. Caut de ceva vreme ceva incaltari mai potrivite. Pe forumurile de ciclism am vazut ca se preteaza pentru MTB incaltamintea de tip trekking pentru munte.
    Attached Images Attached Images 18057024_1336292453120997_4690353249827040342_n.jpg