Chiar as fi curios si in cazul in care este mega off topic, rog un moderator sa mute asta in alta parte, dar chiar sunt curios de cum va imaginati voi NFS-ul perfect, dar fara exemple gen: NFS Porche, samd. Ci pur si simplu sa spuneti ce anume va doriti.

Incep eu.

Imi doresc un joc pe care sa-l pot juca si 10 minute, dar si 3h. Un joc in care sa nu pierd timp sa alerg intre curse, pe o harta foarte mare dar goala, daca nu vreau (a se intelege ca poate am chef sa ma plimb, dar poate nu, dar nu sa ma chinui sa dau fast travel cu loading time, dupa care start race cu loading time, ci pur si simplu sa pot incepe cursa si din meniu, dar si din harta).

Un joc cu un control mai arcade decat simulare, dar nu prea arcade (gen Mario Kart) cu o grafica adusa la zi si cu tone de masini pe care sa le deblochez pe parcurs, nu sa stau sa strang bani si sa vad pe ce masina sa-i dau, cand imi doresc 2-3 odata.

Si nu in ultimul rand, daca tot e sa avem o poveste, prefer ceva gen Fast and Furious decat mizeria aia de poveste din ultimul NFS.