Single post: Tigara electronica
-
17-07-2009 12:51 #1042 SP
Member
@daniella. Pai mie mi-o usureaza, adica, eu nu am intotdeauna posibilitatea sa incarc bateriile, serviciul meu presupune si munca de teren cateodata de peste 24 ore fara sa vad vreo priza. Asadar, mi-e important sa nu duc lipsa bateriilor daca vreau sa "fumez".
Este vorba de-un dispozitiv pe care l-am confectionat acasa, in care um pus baterii puternice si pe care le las la incarcat peste noapte urmand sa am o zi plina de "energie" (pe putin), *zicea yoshy262, ca dispozitivul lui care e asemanator cu al meu, ca-l tine cam 3 zile. E super.Doar ca in loc sa infiletezi atomizorul la bateria obisnuita, il infiletezi la acea "cutiuta". (Nu mai fumezi din "tigara", fumezi direct din "pachet")
, E o chestie si asta.

Originally Posted by
MadDoc
Bravos wolfy! bine ai venit in club!
Poti micsora putin rezistenta din incarcator ca sa scazi durata de incarcare.
Asteptam un filmulet.
Edit: sa folosesti ambele atomizoare ai incercat?
Pot infileta am ambele atomizoare deodata. Teoretic, s-ar putea "fuma" Practic, mai greu 
DSE901, cu mustiucul lui, e mai lung si e primul accesibil, al doilea RN4081 e mai scurt si nu se poate trage din el in paralel, doar pe rand. Ai inteles ideea mea
, vreau doar sa-i fac o improvizatie dintr-o clama, care s-o pun lateral pe box unde sa pun atomizorul nr.2, pt rezerva si care v-a fi RN-ul. Se duce un atomizor, infiletezsi folosesc al doilea 
Dupa ce-mi achizitinez un webcam, am sa fac si eu un filmulet.
Ce-mi place mult la lucrarea mea, este ca mi-a iesit la dimensiuni minime, Am inghesuit totul exact in limitele suportate. Sti cum arata si cat de mica e carcasa unui incarator de RN4081. Nici n-as fi crezut ca pot pune in carcasa 3baterii, 3 conectori diferiti, fire, led, buton si sa-mi iasa totul OK.