@daniella. Pai mie mi-o usureaza, adica, eu nu am intotdeauna posibilitatea sa incarc bateriile, serviciul meu presupune si munca de teren cateodata de peste 24 ore fara sa vad vreo priza. Asadar, mi-e important sa nu duc lipsa bateriilor daca vreau sa "fumez".
Este vorba de-un dispozitiv pe care l-am confectionat acasa, in care um pus baterii puternice si pe care le las la incarcat peste noapte urmand sa am o zi plina de "energie" (pe putin), *zicea yoshy262, ca dispozitivul lui care e asemanator cu al meu, ca-l tine cam 3 zile. E super.Doar ca in loc sa infiletezi atomizorul la bateria obisnuita, il infiletezi la acea "cutiuta". (Nu mai fumezi din "tigara", fumezi direct din "pachet") , E o chestie si asta.

Quote Originally Posted by MadDoc View Post
Bravos wolfy! bine ai venit in club!
Poti micsora putin rezistenta din incarcator ca sa scazi durata de incarcare.
Asteptam un filmulet.

Edit: sa folosesti ambele atomizoare ai incercat?
Pot infileta am ambele atomizoare deodata. Teoretic, s-ar putea "fuma" Practic, mai greu
DSE901, cu mustiucul lui, e mai lung si e primul accesibil, al doilea RN4081 e mai scurt si nu se poate trage din el in paralel, doar pe rand. Ai inteles ideea mea , vreau doar sa-i fac o improvizatie dintr-o clama, care s-o pun lateral pe box unde sa pun atomizorul nr.2, pt rezerva si care v-a fi RN-ul. Se duce un atomizor, infiletezsi folosesc al doilea

Dupa ce-mi achizitinez un webcam, am sa fac si eu un filmulet.

Ce-mi place mult la lucrarea mea, este ca mi-a iesit la dimensiuni minime, Am inghesuit totul exact in limitele suportate. Sti cum arata si cat de mica e carcasa unui incarator de RN4081. Nici n-as fi crezut ca pot pune in carcasa 3baterii, 3 conectori diferiti, fire, led, buton si sa-mi iasa totul OK.