Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
-
Senior Member

Originally Posted by
Harkonnen
Nu inteleg de ce esti atat de suparat. 21Mbps e o viteza decenta. Sigur nu poti downloada un sezon Game of Thrones 4k in 6-7 min dar pentru jocuri, torrenti, navigare net, youtube ar fi ok. La ce intampini dificultati, ca poate te ajutam altfel.
acei 20 Mb/s,din pacate,e viteza maxima pe torrente romanesti.pe consola daca vreau sa imi downloadez un joc sa zicem de 30GB nu prind sub nici o forma 20Mb/s si nu este o viteza deloc constanta adica cand am vreo 400Kb/s cand 15 Mb/s cand 3 Mb/s.trebuie sa stau cam o zi pana downloadeaza.acel download se mai opreste si nu stiu care e cauza,indiferit ca e un free to play din store sau de la ready to install un joc vechi sau nou
eu folosesc internetul in casa,taica meu rar cateva minute pe skype
acum am o perioada scurta iar pe 80Mb/s si aici nu e o viteza constanta pe consola dar e super bine 40-80Mb/s,undeva la 12gb pe ora
sunt la 25 km de brasov dar aici e ca la tara.avem blocuri destule doar fiindca in comunism a fost uzina 6 martie (tohan) si celuloza.altfel cred ca erau pe aici numai stane si campuri de cartofi