Un mic sfat, nu asteptati sa va dea unii oameni mura in gura pentru ca ei vor sa pastreze metoda secreta, sa fie cati mai putini care o stiu/folosesc. (fie ca vorbim de un jucator anume sau mai multi, tipuri de echipamente care se vand bine sau investitii in jucatori cu potential de crestere, IF, OTW, etc)

Ideea de baza este sa faci bisnita. Cumperi cu putin, vinzi cu mai mult. Dupa parerea mea, daca ai buget restrans si faci trading cu jucatori rare Gold, profitul la fiecare revanzare sa fie de minim 1000 coins, altfel pedalezi in gol mult timp. Fii cu ochii pe campionate, vezi in timp real cine joaca bine, da goluri, pase. Cumpara un batch de carti ale jucatorilor care performeaza, vor fi cautati pe piata cu siguranta si multi vor plati mai mult decat fac ei in mod normal. La fel si cu acele Squad battles sau Special Tournaments; tine orice jucator in club, nu se stie cand va aparea un SB si vei putea sa faci un profit frumos de pe urma jucatorilor pe care deja ii ai.

Sniping nu prea poti sa faci si sa fii intr-adevar eficient pentru ca multi au auto-biddere si chiar daca dai tu repede la ultimele pagini sa vezi ultimele listari, cand dai pe cartonasul respectiv, el este deja cumparat. Trebuie sa ai noroc destul de mult sa prinzi ceva cu adevarat de calitate facand sniping.

Ca o concluzie, nu va obsedati cu marketul pentru ca ajungeti sa stati mai mult cu gandul la trade decat la jocul in sine, ceea ce este stupid, dupa parerea mea. Normal, toti vor sa aiba toate culoriile curcubeului in club, plus Icons si toate cele, dar poti juca si castiga meciuri multe cu o echipa de 20K, stiind doar cum functioneaza mecanica jocului.