Se pare ca nu tineti cont si de ce zic altii. Celor care au comandat de pe edigital.ro, le doresc sa aiba mult noroc. Daca ati ajuns sa luati de la unguri care dau tzepe la romani si dupa aceea ii doare undeva... va cam meritati soarta.

Verificati bine produsul la livrare, daca nu e bine impachetat, mai bine refuzati coletul din start. Altfel, in caz ca il acceptati lovit, busit, tocmai ati pierdut peste 2000 RON sau cat ati dat pe consola. Daca aveti nevoie de garantie, la un telefon trimis in service la ei costa cam 45 RON livrarea, deci la consola cel mai probabil sare de 100 RON (greutate/dimensiuni). Plus ca la ei se asteapta, nu gluma!

Recomand mai repede Amazon.co.uk sau Amazon.de decat tovarasii de la edigital, care au descoperit ca pot face economie la ambalaj si trimit produsele doar acoperite cu o folie din aceea alimentara... Sau aveti rabdare si luati de la noi, sa stiti ca in caz de garantie nu incepe dansul cu transport in afara, cu ploconul la unguri sau mai stiu eu ce...