Single post: Black Friday 2017
-
Admin

Originally Posted by
4_2
cu riscurile de rigoare .... @Monky ... profitshare sa ne traiasca

Du-te man si da click la zoso & Co... uite de-aia s-a dus dracului comunitatea asta. Am ajutat la fiecare BF cu oferte, link-uri and stuff (mare parte fara nici-un profitshare, asa cum sunt si cele de mai sus), si am strans sume in bataie de joc, gen 10-20 lei. Asta in timp ce pe blog-uri de toata jena erau oamenii fericiti ca au scos niste mii sau chiar zeci de mii de lei.
Ati inceput sa deveniti atat de hateri incat nici de-ai dracu' nu dati click pe ceva ce ar putea ajuta site-ul. Mi-aduc aminte de cate ori am cumparat produse, sa fiu primul, sa fac review, sa desfac firul in patru, sa ajut pe cei care vor sa cumpere (sa stie daca merita sau nu)... si oamenii ma loveau cu "sorry, n-am stiut ca ajuta link-ul". Iar cei care au stiut (probabil ca tine), au preferat sa nu dea click.
Nu e nimic rau in link-urile astea, ca nu-ti ia nimeni bani din buzunar. Si e un fel de thank you pentru cel care a stat ca prostul sa iti urce tie ofertele pe site...
Dar in fine... lasa ca la anul o sa dati pe link-uri de pe alte site-uri (care pun profitshare si la link-uri unde povestesc ce-au mancat)... iar aici o sa inchid si vor fi multi al naibii de fericiti pentru asta.
Prost sunt eu ca inca mai cred ca se poate salva ceva din comunitatea asta. Adica eu ajung acasa dupa ora 00:00... vin facut varza (ca deh, numai fericit nu poti pleca de la o inmormantare), si zic hai sa pun totusi ofertele astea daca tot le-am aflat, poate ajuta... si vine unul si altul si ma ia la misto.
P.S. Tocmai vroiam sa pun lista de la eMag, dar frack it! Asteptati ca o sa apara la baietii cu bloguri serioase, cu al lor profitshare. Sau pe Facebook, cu alt profitshare.
Hai bafta la cumparaturi! Sa fiti sanatosi!