Quote Originally Posted by blackjack2150 View Post
Si eu mi-am inceput ziua cu o dezamagire din cauza One S-ului de la emag.

Monky, ca idee, daca ar fi sa comand consola de pe Amazon UK, ce ar trebui sa stiu? Gen cat costa transportul, cu ce curier vine? (sau la posta)
Also, de pe Amazon DE se poate? Care ar fi mai indicat?
Poti sa incerci de pe oricare amazon (vezi ca amazon.de are si in limba engleza), si iei de unde iesi mai OK ca pret. Cu transportul, poti vedea exact cat te costa, inainte sa finalizezi comanda. Ba chiar poti simula cat te costa cu fiecare metoda. Ei de obicei au 2 tipuri de shipping. Express si standard shipping. Standard fiind mai cheap, dar ajunge mai lent, fiind "by land" (cu TIR-ul mai exact). Express de obicei e "par-avion", ajunge in 2-4 business days (daca ai noroc dureaza si doar o zi). Important e sa comanzi de acolo unde vezi "Sold and dispatched by Amazon". Restul sunt selleri third parties si poate deveni un pic mai complicat.

Oricum, ambele metode de shipping, de ceva vreme (cel putin in cazul meu), au venit prin curier. Indiferent ca e metoda rapida sau lenta... Cred ca pana si ei au observat ce nebunie este sa colaborezi cu Posta Romana (unde veneau acum ceva ani mai toate comenzile standard).
Quote Originally Posted by gabytro View Post
Mai vorbeste cu baietii aia din data center si o sa ti explice de ce nu au cum sa anunte ora la
care dau drumul sitelui (nu ca nu ar fi logic, dar poate vrei o explicatie avizata)
Oamenii normali de pe serverele unde am stat azi noapte, au dat drumul la ofertele de Black Friday la ora 00:00. Explicatii ne-avizate de la unii care dau drumul cand vor muschii lor, chiar nu ma intereseaza. Fie ei chiar si eMag. Daca tie iti place start random, sa fii sanatos, cu queue in functie de locatie, tip de cont sau mai stiu eu ce, e treaba ta! Mie mi se parea corect sa se anunte cu cel putin o zi inainte cand se da startul.
Quote Originally Posted by gabytro View Post
Dar mai bine nu i intreba ca o sa ajungi la concluzia ca si ei sunt implicati, si toti sunt impotriva ta. Toti avem acces special )))
Cum ziceam, la misto-uri nu ne intrece nimeni. Probabil de-asta suntem si condusi de tovarasii pesedisti. Ne cam meritam soarta (unii) cu asemenea exemple. Atunci cand o explicatie tehnica sau cu un fundament serios nu exista, incepem sa hahaim... Basescu style.
Quote Originally Posted by gabytro View Post
PS: nu te am luat la misto. 20 de secunde e enorm! Nu zic ca e normal sa fie asa, dar asta e!
In continuare ai o fractura de logica. Unora le-a luat mai mult de 20 de secunde, si cu toate astea au reusit sa comande. Diferenta mare este la timpul de pornire. Unii au putut intra la 6:45, altii la 6:50, unii doar la 7:00. Nu sunt doar 20 de secunde... dar daca in sistemul tau de valori da la fel, atunci incheiem discutia. Sa fii sanatos!

Oricum eu voi incheia aici, pentru ca nu are rost. Se pare ca unora chiar le place tziganeala asta de Black Friday marca eMag. Eu am spus de anul trecut ca nu ma voi mai agita, si ca fraierul mi-am incalcat cuvantul. Se pare ca anul acesta e fix la fel. N-au invatat nimic de la cei de-afara.

P.S. Va spuneam de cele 10 HDD-uri comandate la eMag... am facut treaba asta si pentru a verifica daca se pot comanda mai multe bucati (si a functionat). Am anulat acum comanda, luat din alta parte mai ieftin (culmea, unde nici macar nu au oferte de Black Friday). S7 vad eu pe unde il gasesc... daca stie cineva o oferta OK, astept un semn. Xbox One am... iar restul, nu prea sunt oferte, sunt mai mult frectii (uitati-va la ce preturi au jocurile de console... "reduse"!). Hai bafta! Astept sa vad ce v-ati luat!