Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
25-11-2017 22:59 #2453 SP
Member
Acum o saptamana am comandat un scaun de gaming de la Media Galaxy. Pretul normal era de 699,90 lei, dar era la oferta si costa 496,93 lei. Am dat comanda si m-am trezit ca in e-mailul de confirmare imi apare pretul de 699,90 lei. Am verificat si in contul de pe site si aveam acelasi pret 699,90 lei. Le-am dat mesaj completand formularul de contact, cu speranta ca vor rezolva eroarea. Nu am primit nici un raspuns asa ca am refuzat pachetul cand a sosit.
Ce ma deranjeaza cel mai mult la acest magazin e firma de curierat, mai exact Nemo Express. Astia livreaza comenzile cand au ei chef. Am comandat ceva acum doua zile, comanda a fost preluata ieri de Nemo Express, iar azi trebuia sa soseasca. Dar nimic. O sa ma trezesc cu ei saptamana viitoare cand nu o sa fiu acasa in prima parte a zilei. Iar daca ii zic la curier sa vina dupa ora 15:00, o sa inceapa sa faca mofturi.
Nu sunt in stare nici sa livreze marfa in conditii optime. Am facut precomanda la un joc, iar in ziua lansarii am asteptat sa vina Nemo Express cu jocul. Am primit mesaj ca urmeaza sa fie livrat in ziua aia, dar nimic. Nu a venit nimeni. A trebuit sa sun eu dupa curier, iar dupa reactia lui, mi-am dat seama ca uitase complet de livrare. A venit doua ore mai tarziu si am primit jocul care fierbea la propriu. Nu stiu unde l-a tinut, dar a trebuit sa-l las sa se raceasca. Dupa ce ca uitase sa-l livreze, a trebuit sa mai stau si cu gandul daca jocul mai merge sau nu.
Cam asta am avut de zis. Pe mine nu magazinul ma deranjeaza, ci firma de curierat. Am scris aici cu gandul ca poate cei de la Altex/Media Galaxy vor vedea postarea.