Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii legate de eMag.ro
-
Junior Member
Salut Monky, inca o data, daca ai chef de discutii in contradictoriu eu nu am. Nu sunt avocatul nimanui, eu vorbesc din perspectiva mea daca ma crezi bine daca nu iarasi bine. Pot sa iau tot comentariul tau la discutat punct cu punct, dar nu are sens, o experienta individuala nu are relevanta statistic, iar eu ti-am spus lucrurile in general pentru ca nu cunosc speta, adica nu stiu ce face PCG si de ce, sau povestea cu NAS-ul. Daca ai chef de dezbateri te invit cu placere la o bere sa vorbim de strazi si de ce la nivel macro un trafic anevoios iti blocheaza masini in rute interne nationale sau zonale pe care le puteai folosi ca sa scazi timpul de livrare sau de ce e logic ca o firma mai mare sa aiba de Craciun mai multe produse scumpe si cu rulaj mic pe stoc decat una de vreo 100 de ori mai mica.
---------- Post added 09-01-2018 at 22:37 ----------

Originally Posted by
SYZYGY
Am vazut eu ce firma si-a facut eMag, mi-a dat monitoru' in depozit o saptamana la "sortare", primesc mesaj ca vine curieru da de fapt n-am raspuns la apelu fantoma. Cat despre drumuri...du-te pe un drum "naspa" asa aiurea intr-un cartier, daca uber iti vine in 10 minute, iti zic eu ca iti vine si curieru daca se vrea.
Daca ar cere un retail sau online sa platesti transport de la depozit pana la tine acasa la tariful Uber, 99,99% din noi ar sari mai ceva decat anti PSD
. Da stiu ar putea sa se lege mai multe curse impreuna sa aiba dubite in loc de logane dar asa nu ajungi decat sa inventezi un curierat cum avem acum la pret de Uber.