Salut Monky, inca o data, daca ai chef de discutii in contradictoriu eu nu am. Nu sunt avocatul nimanui, eu vorbesc din perspectiva mea daca ma crezi bine daca nu iarasi bine. Pot sa iau tot comentariul tau la discutat punct cu punct, dar nu are sens, o experienta individuala nu are relevanta statistic, iar eu ti-am spus lucrurile in general pentru ca nu cunosc speta, adica nu stiu ce face PCG si de ce, sau povestea cu NAS-ul. Daca ai chef de dezbateri te invit cu placere la o bere sa vorbim de strazi si de ce la nivel macro un trafic anevoios iti blocheaza masini in rute interne nationale sau zonale pe care le puteai folosi ca sa scazi timpul de livrare sau de ce e logic ca o firma mai mare sa aiba de Craciun mai multe produse scumpe si cu rulaj mic pe stoc decat una de vreo 100 de ori mai mica.

---------- Post added 09-01-2018 at 22:37 ----------

Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
Am vazut eu ce firma si-a facut eMag, mi-a dat monitoru' in depozit o saptamana la "sortare", primesc mesaj ca vine curieru da de fapt n-am raspuns la apelu fantoma. Cat despre drumuri...du-te pe un drum "naspa" asa aiurea intr-un cartier, daca uber iti vine in 10 minute, iti zic eu ca iti vine si curieru daca se vrea.
Daca ar cere un retail sau online sa platesti transport de la depozit pana la tine acasa la tariful Uber, 99,99% din noi ar sari mai ceva decat anti PSD . Da stiu ar putea sa se lege mai multe curse impreuna sa aiba dubite in loc de logane dar asa nu ajungi decat sa inventezi un curierat cum avem acum la pret de Uber.