Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce 4K TV puteti sa recomandati pentru PS4?
-
Senior Member

Originally Posted by
bicky1310
A jucat cineva pe B7 Assassin's Creed Origins sau Battlefield 1 cu HDR? Cum se vede la voi? Mie mi se pare totul foarte lipsit de culoare. Da, observ contrastul intre părțile întunecate si cele luminoase si imi place, dar in rest totul pare foarte lipsit de culoare. Parca citisem ca HDR "makes the image/colors pop", da nu prea sunt impresionat pana acum, cel puțin in game mode. Ce nu fac bine? Ce sa modific?
Nu stiu ce nu e ok la tine , insa acum dupa ultimele update-uri am momente cand raman “cascat” sa admir ceea ce ruleaza pt tv in ceea ce priveste ac origins ( am terminat acum primul dlc) si bf1, pur si simplu arata superb, chiar nu stiu cu ce poate urmatoarea consola sa “socheze”.