Quote Originally Posted by chris diaz View Post
Salutare tuturor. De curand am achizitionat un xbox one s, nou-nout, sigilat, dar fara garantie, cu numai 700 lei. Desfacut cutia, probata consola la om, la el s-a conectat la internert, am ajuns acasa, i-am dat reset din fabrica, updatat de pe stick ultimul firmware, luat de pe net, incercat conectata consola la internet, imi spune ca nu-mi gaseste netul. Precizare, am internet de la o firma de cartier, de 100 Mbs, fara router, direct prin cablu. Pe PC si PS4 Pro imi este vazut netul fara probleme, in schimb la acest xbox one s pot porni netul doar prin wifi de pe telefonul mobil, unde am reusit s-o configurez pentru prima oara si sa ma joc Quantum Break si Gears Of War 4, insa nu pot instala update-uri, intrucat la Gears Of War 4 update-ul are 100 Gb iar eu am net pe telefonul mobil de doar 16 Gb. Acum vin cateva intrebari :
- ce credeti ca ar trebui facut cu netul ca sa mi-l vada prin cablu, trebuie neaparat sa am router, asa cum avea omul cand am probat la el consola?
- mi se pare doar mie sau controllerul actual e mai mic si mai slab calitativ decat era initial la xbox one si xbox 360?
- controllerul la xbox one x este la fel de mic ca cel de xbox one s?

L.E. - Update-ul l-am facut de aici pe stick usb.
https://support.xbox.com/en-US/xbox-...dates-solution
Eu am scris ip de la laptop in consola xbox si mia mers netul , ps4 ia direct .