It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
---------- Post added 07-05-2018 at 11:44 ----------
Cu ce va mai laudati dupa 10 ani ? Eu am ajuns la 121KG, 185 inaltime...Din pacate dupa ce m-am lasat de fumat (2 pachete de tigari pe zi), am inceput sa mananc enorm de mult iar acuma trebuie sa fac ceva....tinand cont ca am o viata sedentara as zice...
Recomand Insanity Max 30. Dureaza fix 30 de minute, e intens ca dracu', ai atat exercitiul standard, cat si un modifier cu o varianta mai simpla, poti sa iei cate pauze vrei tu si nu ai nevoie sa faci niciun alt fel de efort fizic. Il faci acasa, in fata TV-ului, mai dureaza 15 minute dusul si in mai putin de o ora, ai terminat. Fara sa dai bani pe sali, echipament sportiv si alte cele. Plus ca la cum e Shaun T. (antrenorul), te simti ca si cum ai avea un antrenor personal langa tine. Mai convenabil de atat nu exista. Daca mai ai pe cineva cu care sa faci, e perfect.
Ideala ar fi si o vizita la nutritionist. Si mai ideal ar fi sa nu gasesti ceva psihopat care sa iti recomande 2000 de calorii pe saptamana si mancare care sa nu vada in viata ei ulei. Nu, o dieta care sa constea predominant in carne, legume si lactate, respectiv cate un fruct intre mese. Asta e oarecum cea mai realista asteptare pe care o poti avea de la o persoana obisnuita sa manance mult.
Din experienta mea, daca reusesti sa combini astea doua chestii, slabesti cat vrei tu. Primele saptamani sunt cele mai grele, dupa care o felie de paine integrala prajita, 60g de mozzarella si rosii cherry dupa 30 de minute de Insanity devin cina perfecta. Nu mai merg nici la sala, nici la alergat si sunt foarte multumit.