Avand in vedere ca GTA 5 a avut topic deschis aici de prin 2010, adica cu vreo 3 inainte de lansare, acum e timpul sa discutam si despre GTA 6.


Data de lansare preoconizata - 2021/2022
Platforma-PlayStation 5, Xbox Two, PC (probabil prin 2023-2024)
Locul si timpul actiunii - Vice City (Miami, Florida) in anii 2020, iar cateva misiuni se vor petrece prin America de Sud.
Probabil ca vor baga foarte multe masini electrice, drone, roboti si soft-uri ce vor inlocui multe joburi, smartphone-uri din ce in ce mai sotisficate, vor fi abordate teme corecte politic precum cea a homosexualitatii, feminismului si al minoritatilor, iar misiunile se vor centra pe atacuri cibernetice ca-n Watch Dogs. Tehnologia futurista va fi elementul cheie in acest GTA.

GTA 6 promite a fi mult mai progresist spre deosebire de GTA 5 care a fost onservator.

Povestea se va centra pe un personaj de sex feminin

Sursa

https://www.vg247.com/2018/03/06/gta...-release-date/



1.Credeti ca un GTA cu un personaj feminin va fi la fel de bun precum un GTA cu personaj masculin?
2.Va prelua multe din trasaturile si abilitatile unor personaje ca Lara Croft pentru a se acomoda intr-un mediu cu masini, lupte de strada si jafuri?
3.Va fi un personaj feminin ce va incerca sa se comporte cat mai masculin?
4.Va avea carisma si popularitate si pentru jucatorii de sex masculin, nu doar pentru cei de sex feminin?
5.Cum vor putea jucatorii masculini sa se acomodeze in rolul unui personaj feminin avand in vedere ca acesta va purta relatii intime cu personaje masculine sau ca de multe ori, protagonista va purta fusta ?
6. Cate femei au incercat sa sparga banci, sa faca trafic de droguri la scara mare, sa omoare civili pe strada, sa se lupte cu politistii si sa fure masini?