Scriu aceste randuri cu controller-ul lasat jos langa mine, nu mai rezistam sa joc si ultimele 3 minute din runda. Am incercat cam tot ce tine de gamemodes. Mi se pare...fad. Nu stiu daca pur si simplu mi s-a luat mie de formula, sau nu este jocul ceea ce trebuie pentru mine. Nu mi se pare ca arata in vreun mare fel, ba chiar are momente cand cand arata destul de urat, desi nu credeam ca se poate, ca doar vorbim de Frostbite. Jaggies, draw distance slab, texture pop in-uri cu DUIUMUL. Pana si in meniu cand te uiti la clase, sunt imagini pixelate in background sau screen flickering. Poate nu mai duce Pro-ul meu Cred ca trebuie sa revin pe PCMR, ca nu mai tine treaba.

Se simte diferit de BF1, ceva mai multa "greutate" in el, dar parca nu reuseste sa iti capteze atentia cu nimic. Zapada aia din Narvik te orbeste uneori, zici ca e lanterna din BF3 care lumina mai tare ca soarele. Cand te apropii de ceva margine, saci de nisip, etc si vrei sa tragi, iti sare arma super aiurea, nu poti sa tragi neam. Greu cu team revive, dar na, asa e cand joci cu randomi. Timp mare de respawn, dar asa te obliga sa fii atent si sa mori mai putin. War tapes is still the sh!t, macar aici nu se simte vreun "downgrade".

Da...nu stiu. Chiar e ciudat sa zic asta, dar nu ma face deloc sa vreau sa il cumpar, ceea ce e o premiera pentru un joc BF (in cazul meu). Mai lasam la dospit.